sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Messujuttuja

Oih ja voih. Eilen oltiin tosiaan Tampereen messukeskuksessa käsityömessuilla. Päivä alkoi kuitenkin niin, että olin kymmeneltä yliopistolla vastailemassa Aristoteleen metafysiikkaa koskeviin tenttikysymyksiin. Aamun teema oli hieman toisenlaista filosfiaa, kuin mitä lankaa sitä sitten ostaisi...
Tentti kuitenkin oli ja meni, siispä voimme siirtyä olennaiseen.

Teemahan oli, että lankaa on kotona laatikoissa tarpeeksi, siis välttämätöntä tarvetta ostaa lisää ei ollut. Tulos onkin siis arvattava: hieman Manoksen Silk Blendiä turkoosina, ja koska siitä on tulossa huivi, niin sormikkaat on luonnollisesti oltava samanväriset - ostin siis Regian Hand-dye Effectiä siihen tarkoitukseen, turkoosina myös. Kuva alla:


Mukaan tarttui myös huovutusvillaa, jota messukeskus tuntui aivan pursuavan tänä vuonna! Keltaisesta ajattelin tehdä pikkuisia joulukoristeita, tähtiä, sydämiä, kuusia jne. Inhoan kaikenlaisia värikkäitä "perusjoulukoristeita", joten harvoin on tullut ripusteltua koristeita jouluksi ollenkaan. Tänä vuonna ajattelin kuitenkin tehdä jotain hillittyä ja omaan makuun sopivaa. Katsotaan mitä niistä syntyy. Iso vihreä vyyhti on uusia sohvatyynyjä varten... Neulahuovutuksella ajattelin pinnalle erilaisia ruskeansävyisiä koukeroita. Kuva alla:Lisäksi mukaan tarttui Kauhavan kangas-aitan heijastinlankaa. Siitä on tarkoitus virkata erilaisia heijastimia, niin ei sitten hukuta sysimustaan pimeyteen:)

Ihan kuvaillakseni kuinka hankalaa neljän ihmisen mahtuminen autoon oli, kun lähdimme asunnolleni kertaamaan, mitä kassiin tarttuikaan. Tässä siis komeus kokonaisuudessaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti