sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Sammakko-jaywalkerit

Pari päivää vierähti pikkukylän kirpputori/käsityömyyjäisissä, kun yritettiin päästä eroon vanhoista langoista ja lehdistä, joilla ei meillä löytynyt enää käyttötarkoitusta. Nyt voi taas ostaa lisää lankaa hyvällä omallatunnolla, kun on päässyt muutamasta edellisestä eroon.

Päivät tuli käytettyä hyödyksi myös neulomalla ja tänään sain valmiiksi Jaywalker-sukat.


Lanka: Garnstudio Drops Fabel, 80g.
Malli: Jaywalker 
Puikot: 2,5mm pyöröt

Ostin langan alunperin pipoa varten, mutta se hanke ei sitten enää innostanut. Sitten ajattelin, että malli sopisi tällaiseen pätkävärjättyyn lankaan, ja tulos onkin ihan pirtsakka.Kärki on silmukoitu kiinni, ja niistä tulikin mun jalkaan istuvat, kun kolme pisintä varvasta on samanmittaiset:D

Langasta sen verran, että pari solmua sattui matkan varrelle, ja sitten toisessa kerässä keltaiset raidat olivat paljon haaleammat kuin toisessa, vaikka värierä onkin sama. Noh, ei tahtia haittaa, mutta näiden kirjavien lankojen kanssa ei aina voi tietää, mitä kerästä loppujen lopuksi paljastuu - mutta hyväntuntuinen lanka muuten.1 kommentti:

  1. Nätit sukat.:) Mulla on kolme fabel-kerää odottamassa sopivaa mallia, ehkä tuo malli löytää tiensä myös mun puikoille.:)

    VastaaPoista