sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Hollywood-viikkojen treeniä

Olen tässä tutustunut nyt konttineuleen neulontaan. Yllätyksekseni pidän siitä kovasti!
 Kävin ostamassa kokeilua varten pikaisesti lähiVaparista Novitan Isoveljeä, jotta testikappaletta ei tarttis tikuttaa valmiiks seuraavaa kolmea vuotta:D Hain konttineuleen ohjeen Ullasta, ja aloin tikutella. 
Tästä tulee tyynynpäällinen, jahka sen joskus valmiiksi teen. Piti oikeastaan tulla huivi, mutta luodessani 44s en tajunnut leveydestä tulevan noin iso. Noh, nyt se on just sopiva tyynyjen päälle ja neulepinta sopii tyynyihin kyllä kivasti.

Ruusut on tehty vaahteranlehdistä tämän ohjeen mukaisesti. voitte huomata kuinka "laadukas" kamerani toistaa värit aina oman tahtonsa mukaan...

Yllätyin, koska tosiaan pidin konttineuleen tekemisestä kovasti. Olen yleensä isojen linjojen ystävä ja pikkunyhertelyt jätän suosiolla muille. Tämä oli kuitenkin aika koukuttavaa touhua. Kun neulotaan aina yksi ruutu kerrallaan, niin se rytmittää neulomista kivasti. Siinä saattaa piillä yksi syy tykästymiseeni. 

Nyt pitää sitten vielä tulkata ohje, niin alkaa olemaan valmistelut hyvällä mallilla. Lauantaina en ehdi mukaan lähtölaukaukseen, mutta sunnuntaina sitten.

1 kommentti:

  1. Loistava SYTYCK-mallivalinta siulla, toppi on ihana! Jään innolla odottelemaan lopputulosta :)

    VastaaPoista