keskiviikko 29. elokuuta 2012

Hedera

Olemme edenneet haasteessa sukkiin numero 3. Sukat ovat olleet lähiaikoina jäähyllä erinäisten paitaprojektien myötä. Nämä sukat tosin valmistuivat nopeasti, sillä epätyypillisesti Cookie A:n sukille - malli oli helppo, jopa hieman tylsä. 


Malli: Hedera, by Cookie A. - kirjasta Sukkia. Rakkaudella.
Lanka: Zitron trekking hand art, menekki n. 80g.
Puikot: 2,5mm


Sukista ei nyt ole juuri jälkipolville kerrottavaa. Mallikerta on neljän kerroksen korkuinen ja sitä toistettiin, ja toistettiin, ja toistettiin ja toistettiin...
Positiivista on tietenkin se, että sain kauan marinoituneen langan käytettyä! Näitä yhden kerän ihmeitä löytyy laatikoista nyt hieman liikaakiin. Ja tuo väri, no onhan se nyt aika muheva.


Ja mikä parasta, mulla on uusi kamera. Vanha oli odotetusti korjauskelvoton, joten "jouduin" ostamaan uuden. Hieman on taas säädöissä opeteltavaa, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Enpä taida vanhaa kaivata, on sen verran näppäriä juttuja tässä uudessakin lelussa.

4 kommenttia:

 1. Värihän on MAHTAVA! <3 mä ainakin lovetan! Mikä kaupunki se on? :D tahtoo kanssa.. mulla vaan tylsiä värei hand artista! :/

  VastaaPoista
 2. Vitsi, miten upee väri! Noi oikeesti näyttää siltä, et niitä olis maalattu vesiväreillä! Ihanat sukat :)

  VastaaPoista
 3. Varsin reipas väri langassa :D Samaa mieltä Hederasta, tyyyyyyylsät (siis neuloa!). Jalassa oikein kivat ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille!
  Ja Peikkotyttö: tän langan väri on Brazil. Tää on hieno lanka, kun väristäei tule raitoja eikä läikkiä. Se on vaan tommosta kirjavaa:)

  VastaaPoista