maanantai 10. syyskuuta 2012

UFOja!

Täällä lentelee pari UFOa. Ei, en istu foliohattu päässä sohvalla, vaan neulon keskeneräisiä projekteja pois nurkista pyörimästä. (UFO tulee siis sanoista Unfinished objects). 
Ufoilu taitaa tarkemmin ajateltuna olla teemana tänä syksynä myös opinnoissa: nyt olisi tarkoitus saada valmiiksi kaikki keskeneräiset osaset tutkinnosta. Sivuaineilua siis tiedossa, ja nyt on mentävä niille kursseille, joita on tullut välteltyä jo joitain vuosia:D

Mutta niihin neuleisiin, nappasin laatikosta alpakkalangasta neulomani villatakin. Projekti oli jumittunut hihoihin, nyt jo toinen on valmiina ja toinenkin kohtalaisessa vauhdissa. Tässä kaiketi aikoinaan alkoi tökkiä epäilys valmiin neuleen koosta. Tekeleestä saattaa tulla hieman pieni minulle, mutta päätin nyt neuloa tämän valmiiksi ja luottaa alpakan venymiskykyyn. Ja jos siitä minulle ei takkia tule, niin katsotaan huolisiko joku muu. Lankana on tuo blogini bannerissa oleva lanka. Jos, ja kun, saan tämän valmiiksi, niin lupaan vaihtaa uuden kuvan tuohonkin!  

Syksy on myös aikaa, jolloin haalin hullut määrät kirjoja. Huolimatta siitä, että lukemattomia olisi hyllyssä vielä paljonkin, kirjahyllyyn kummasti eksyy uusia kirjoja. Kirjojen ostovimma koskee sekä romaaneja että käsityökirjoja. Löysin kivan virkkauskirjan, jossa on malleja erilaisiin palasiin ja peittoihin. Olen pienen ikäni haaveillut palapeiton virkkaamisesta, mutta en ole sellaista vielä koskaan saanut valmiiksi. Kerran olen aloittanut, mutta kesken jäi sekin. Yhdet langat ovat jo korvamerkittyinä tähän tarkoitukseen, mutta aika ja malli vielä etsiskelevät toisiaan. Ehkäpä tästä nyt saan inspiraatiota.Tilauksessa on pari muutakin juttua, mutta katsotaan niitä sitten jahka saapuvat.

2 kommenttia:

  1. Ihanan väristä lankaa sulla!

    VastaaPoista
  2. Mehevän näköisiä julkaisuja!

    Mitä sitä hyvää banneria vaihtamaan, miekin neuloin jo vuosi sitten blogibannerini langat takiksi :D

    VastaaPoista