keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Ennakkolahja

Oon saanu jo ensimmäisen joululahjani!!
Oikeastaan ostin sen itse, ja sain siihen vaan rahaa - tylsää mutta sain mitä halusin. Eikä tällasia juttuja osteta yllärinä:


Nimittäin tämä kamera tässä! Vihdoin! Kunnon kamera! KIITOS.

Sitten voidaan siirtyä toisenlaisiin kuvauskohteisiin. 

Ostin Tampereen marraskuisilta kädentaidot-messuilta Dropsin Alpaca Bpucle'ta ja siitä syntyi tämmöinen


 Neuloin ihan vaan puolipatenttia putkilokauluriksi, jonka voi kiertää kaksinkertaisena kaulaan. Lanka on todella pehmoista ja ihanaa, ja valmiina neuleena siitä tulee mieleen juuri satanut puuterilumi. Tykkään. Tosin en nyt keksi tälle langalle hirveästi käyttökohteita, joihin se sopisi kovinkaan hyvin, mutta tähän se nyt sopii.


Keskeneräisten listalta taas löytyy tavaraa, tässä niistä yksi. Lähdin joku ilta tekemisen puutteessa neulomaan itselleni sinisiä lapasia ja kuvioksi on muodostumassa viiniköynnös. Valmistuu jahka valmistuu. 
Nyt kuitenkin on aktiivisena kappaleena revontuli-huivi, jota suunnittelin jo jouluksi valmiiksi. Se on nimittäin ystävän tilauksesta puikoilla, ja olisi luonnollisesti ollut kiva antaa se jouluksi, muttamuttamuttamutta...

Lupasin edellisessä postauksessa esitellä myös Tallinnan-tuliaisia. Tässä siis herkkuja ajalta ennen hyvää kameraa, mutta hyvä valon turvin näissä nyt jonkinlaisesti toistuu oikeat sävyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti