keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Tuikkikaa tähtöset!


Viime viikot olen tahinut näiden kirjoneulesukkien parissa. Ystäväni pyysi tällaiset tekemään, joten rohekasti sitten tulostin kaaviokuvan, otin puikot käteen ja aloin neuloa. Havaitsin, että kirjoneuletta ei ole kovinkaan paljon lähiaikoina harjoiteltu. Aluksi tuntui, että tulen vielä vanhaksi näiden sukkien kanssa, mutta kyllä se sitten lähti luistamaan. Joten kiitos tästä ystävälleni, ilman ulkoista pakotetta nämä lojuisivat hyvin suurella todennäköisyydellä sohvan takana - kauan.Malli on Dropsin sivuilta, malli 110-42,
Langaksi valitsin ohjeen Dropsin Karisman sijaan Viking Villen (halusin tehdä vahvistetusta sukkalangasta) ja sitä kului yhteensä 240g. (Tummanharmaata meni 130g ja valkoista 110g).
Puikot: 4mm.Hieman modailin ohjetta: jätin ylimpiä kirjoneulekuvioita pois, koska toiveissa oli polvipituiset (ei siis ylipolven menevät) sukat. Vähän näistä kyllä innostuin, vaikken loppuvuonna kuitenkaan taida enää tarttua kirjoneuleeseen. Tarvitsen hetken hermoloman: kirjoneuleguruksi on vielä erittäin pitkä matka:D

Mutta kirjoneulekrapulasta selvittyäni voisin neuloa vaikka tällaiset itselleni...

Paketin väänsin kymmenen kilon sokeripaketin kääreestä. Paljon vaan teippiä ympärille, ja postiin. Ihanaa lähettää postissa sukkia. Muutenkin tulee postitse lähetettyä aivan liian harvoin kenellekään mitään... Jos tekisi uuden vuoden lupauksen ja lähettäisi ihan ilman mitää syytä ystäville kirjeitä, kortteja tai jotain pientä itsetehtyä. Pienestä se päivän piristys on aina kiinni!

8 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Voi kun sais itsekin joskus innon päälle ja tekis kirjoneulesukat, jotenkin se vaan vaatii mukamas niin paljon.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! Noista tulee mieleen takkatuli, lumituisku ja hiihtäminen...

  VastaaPoista
 3. Ihailin noita jo Ravelryn puolella. Hienot!

  VastaaPoista
 4. Wau, hienot :) Minun on ehdottomasti saatava kirjoneulepolvisukat.

  -hillanen

  VastaaPoista
 5. Upeat! Itse en kyllä ikinä uskaltaisi alkaa tekemään tuollaisia! :)

  VastaaPoista