perjantai 20. huhtikuuta 2012

Ihanan joutilas perjantai...

Nyt alkaa ymmärtää, että kauan mieltä painanut opinnäyte on nyt palautettu, ja aikaa tuntuu riittävän kaikennäköiseen. Parasta oli eilinen joutilas torstaiaamu, jolloin herätyskello ei ollut soittamassa - ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen. Seurasi sitten vielä joutilaampi perjantai, jota edes sadekeli ei pysty pilaamaan. Oikeastaan päinvastoin, nyt on lupa olla sisällä ja ... neuloa!


Ulkona näyttää hyvinkin harmaalta, mutta uutukainen lankakeräni ei sitä ole. Tämä pallo menee  "kyllä sinä nyt yhden lankakerän olet työstäsi ansainnut!" -kategoriaan. Ainakin se on ihanan pirteä ja ihastun aina näihin söpöihin palloihin!Ja on ihan uudet puikotkin testauksessa: neliskulamisilla en ole ennen neulonut, mutta tähän mennessä tuntuvat oikein mallikkailta.
Aloitin nämä sukat kärjestä katsottuani, että tästä pallosta saa hyvin polvisukat aikaan. Jos kerrankin käyttäisi yhden kerän sukkalangan niin, ettei jää sitä 15g ylimääräistä...

2 kommenttia:

 1. Hienoa, että olet saanut opparin palautettua! Nyt voi sitten hemmotella itseään luvan kanssa. :) Hauskalta näyttää tuo lankakerä ja sukan alku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!
   Tosiaan itsensä palkitseminen on aina sallittua tällasissa tilanteissa:)

   Poista