sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Säästöä sukan varteen

Täällä on reilu viikko sitten vietetty ristiäisiä. Lapsi sai nimen, kummitäti (eli allekirjoittanut) kramppaavan käden (herra painaa jo jonkin verran), kaikki hyvän mielen ja vieläpä oikeen maukasta ruokaa.

Nyt myös kaapissa piilotellut lahjat voi esitellä täällä. On vähän ollut hiljaista blogin puolella, kun kaikki mitä olen ehtinyt neulomaan, on pitänyt jemmata myöhemmin esiteltäväksi. Tässä niitä kuitenkin nyt tulee...Säästöä sukan varteen -sukka.
Sukka on itse sävelletty, mutta idea tuli 2/2012 TAITO-lehdestä. Siinä oli mainos pikkuisesta säästösukasta enkä malttanut jättää tekemättä itse.
Täytin sukan taitelluilla vitosen seteleillä: niinhän lapset aina tekevät! Sukkaan voi kerätä vaikka jätskirahaa tai säästää pyörää varten... Ja ei, eihän sillä pyörällä vielä mitään tee muutamaan vuoteen, mutta aina sitä voi haaveilla:D
Lanka on Dropsin Fabel ja Zitronin Trekkin Hand Art, yhteen neulottuna jämäkeristä, kun kerran säästösukkan on kyseessä.Sitten vielä neuloin pojalle pöksyt.Malli on Garnstudio Dropsin sivulta, vähän näitä molempia malleja yhteen sovellettuna.
Lanka on Dropsin Alpakkaa, ja sitä kului tasan 100g.Pöksyt on samaa settiä äidin neuloman takin kanssa, joka tuossa kuvassa on mukana. Malli on varmaan kaikkien tuntema Zimmermannin Baby Surprise Jacket.

Loput prjektit esittelyyn sitten joskus. Kamerassani on jotain häikkää ja huolto taitaa kutsua...

3 kommenttia: