sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Boomslang

Tämä on tällainen heräteajatusten sarja -projekti. Ensin ostin langat ihan hetken mielijohteesta: olivat niin kivan väriset yhdessä, ja ajattelin neulovani niistä joskus huivin. Kotiin päästyäni selailin Ravelryssä huiviohjeita, ja yhtäkkiä jo loin silmukoita ja neuloin itselleni huivia. Hassua, kuinka jotkut projektit, joita kovasti suunnittelee ja lopputuotettakin tarvitsisi, jäävät lojumaan käsityökorin pohjalle. Sitten tulee tällasia " en oikeastaan tarvitse, mutta tuosta voisi tulla kiva huivi" -projekteja, jotka valmistuu suunnilleen päivässä. Hassua, tosiaan.


Malli: Boomslang (ravl.link.), tosin ehkä tällaisen nyt saa ilman malliakin neulottua.
Lanka: Vuorelman veto, molempia värejä 100g
Puikot: 3mm

Malli on tosi yksinkertainen, mutta nurjien ja oikeiden kerrosten kanssa kaksivärisestä neuleesta saa hauskan efektin. Voisi tulla aika hieno myös niin, että on melko lähekkäin olevat sävyt...

6 kommenttia:

 1. On kyllä kiva! Tätä olen katsellut aikaisemminkin ja tehtävien listalla on, mutta se aika, se aika... Kauniit värit tuossa huivissasi!

  VastaaPoista
 2. Ei jösses, mä olen koko viikonlopun halkonut hiuksiani et millaisen tuubihuivin teen, kaks alotettua huivia on vaiheessa ja nyt sitten osuu se oikea malli kohdalle! Kiitos tästä :D

  VastaaPoista
 3. Joo, on se ihmeellistä miten jotkut projektit kiilaa muiden edelle ihan vahingossa. Mä oon tätä mallia kans jonottanu... Mainiot värivalinnat!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, ja Emmi, ihana kuulla, et postaus osu oikeeseen aikaan:)

  VastaaPoista
 5. Hienot värit huivissa! Ja niin upeat nuo aiemmat postauksen sukat!

  VastaaPoista
 6. Ihan pakko huomauttaa noista väreistä, näyttää tosi hyvälle yhdistelmälle :)

  VastaaPoista