tiistai 2. helmikuuta 2010

Nyt ne sukat sitten tulee!

Kun niitä sukkia olen luvannut alkaa tekemään, niin täältä niitä nyt sitten tulee. Ensimmäinen on jo kohta kantapään kohdilla, kiitos erittäin kuivakan kunnallisoikeuden luennon:)


On vielä kaiken lisäksi ensimmäiset sukat, joiden neulomisen olen aloittanut varpaista, joten tässä eletään varsin jänniä aikoja ja uusia tuulia täällä päin. Lanka on Noroa, ja ainoa asia mikä siinä ehkä häiritsee on sitten se, ettei sukista millään ilveellä saa samanvärisiä raidoitukseltaa, mutta jos kerrankin en antaisi sen häiritä. Malli on aivan ihana, tuo kuvio sopii vallan mainiosti tähän lankaan. 

Mutta nyt jatketaan neulomista niin voidaan joskus valmiinakin näitä esitellä. Olenhan minä hieman opiskeluunkin tänään panostanut, joten ihan hyvällä omallatunnolla ilta sukkien parissa siis.

2 kommenttia:

  1. Jos haluat samanlaiset raidat, neulo yksi sukka valmiiksi niin, että siinä on vain yksi "mallikerta" värejä. Eli aloitat toisen sukan samasta kohdasta värejä.
    Mä sain aika kivasti lähes identtiset Noro-sukat siten. Jos sukkaan ei mene koko "mallikertaa" niin keri välistä osa lankaa pois. Mutta jos sukkaan menee enemmän kuin se yksi värikerta jasiellä on solmuja tmv. ei niistä saa helposti samanlaisia ainakaan yhdellä kerällä.

    VastaaPoista
  2. Jäikö sulla paljon lankaa jäljelle, vai alkaako uus mallikerta suunnilleen puolessa välissä?

    VastaaPoista