maanantai 8. helmikuuta 2010

Ensimmäiset sukat sitten yläasteen

Tosiaan, ensimmäiset neulomani sukat sitten ylasteen, toiset ylipäänsä, ovat nyt valmiit. Tulos aikalailla parempi, mitä edellisellä kerralla oli:) Yläasteen sukista tuli liian isot ja jotenkin silloin en sukkien neulomisesta innostunut muutenkaan. Kummallista kyllä, sillä  nyt iski sukkakärpänen todella! Olen siis hamstraillut viikon aikana lisää sukkalankoja, esimerkiksi Pirkanmaan kotityön Kirjo-Pirkkaa turkoosina ja ruskeana. 

Mutta tässä siis viime viikon tuotokseni. Eteni erittäin mukavasti aina kunnallisoikeuden luennoilla, jossa jotain oli tehtävä käsillä, jotta pysyi hereillä:)

 
Lanka: Noro kureyon sock, väri s164, 100g.
Puikot: 2,5mm 


Pitsikuvio sopii mielestäni hyvin raitaiseenkin lankaan. Elävöittää vartta kivasti, mutta on tarpeeksi yksinkertainen, kun on kerran värikäs lanka. 
Lisäksi langan raitojen kanssa kävi uskomaton tuuri, sillä juuri puolessä välissä oli solmu, jolloin raidat alkoivat taas sinisestä. Sain siis samanlaiset sukat, vaikka pelkäsin, ettei se onnistu mitenkään. Varsinkaan kun en ollut valmis tuhlaamaan lankaa leikkaamalla isoja pätkiä välistä, sillä halusin pitkävartiset sukat. Mutta, tulos ei kuitenkaan ollut aivan kymppi, sillä solmuja ilmeni lisää. Oikean jalan sukkaan ei tullut ollenkaan vaaleanvihreää raitaa, vaan keltainen ja vihreä ohut raita. Solmuja oli siis peräkkäin kaksi, mutta kuten päätin, en anna sen häiritä:)
Fiilis siis erittäin positiivinen ja olen mieltynyt jopa sukkapuikoilla neulomiseen, sillä ostin bambupuikot, joten ne ei enää kilise häiritsevästi. Luennoilla muutkin pystyy nyt keskittymään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti