torstai 25. helmikuuta 2010

Talvinen paratiisi

On ollut aikoja, jolloin maalla asuminen ei ole ollut niitä lempijuttuja. Teininä, kun kaverit asuivat keskustassa(eli siis kävely/pyöräilymatkan ulkopuolella), otti se ajoittain päähän. Nykyään sitä osaa kuitenkin arvostaa, että on saanut kasvaa näin mahtavassa ympäristössä. Tämän vuoksi se onkin nykyisin ehkä se maailman paras paikka. Nykyisin opiskellessani asun kuitenkin kaupungissa ja toki viihdyn sielläkin. On kuitenkin mahtavaa tulla tänne niin sanotusti lomailemaan, ja harrastuskin tänne treenien muodossa lähes poikkeuksetta joka viikonloppu johdattaa. 

Tämän viikon huimat kaksi luentoa ovat jo ohi, ja tulinkin nyt hyödyntämään erästä arvokasta pienen maalaispaikkakuntalaisen etua: kirjastoa. On nostettava hattua, että paikallisesta kirjastosta useimmiten löytyy esim. julkis- ja kunnallisoikeuden perusteoksia, sekä historian ja filosofian eepoksia. Eipä tarvitse jonottaa niitä yliopistokaupungin kirjastosta montaa kuukautta ja huomata tenttipäivän toisensa jälkeen lipuvan ohi ilman tenttikirjaa. Ja tietenkin äiti on täällä, ja kisut ja tietty iskäkin ja sisko<3


Tänään kuitenkin postilaatikolta lampsiessani nautin täysin rinnoin mahtavasta aurinkoisesta talvikelistä, josta länsirannikkokin on saanut osansa.(lievästi sanottuna) On sanottava, etä pystyn nauttimaan talvesta aivan eri tavalla, koska minun ei ole tarvinnut tehdä lumitöitä. Sympatiani kuitenkin heille, joiden kolaa on joka päivä lykittävä. 
Oli pakko hakea kamera ja ottaa todisteita jälkipolville uskomattomasta lumimäärästä.


 
Iskä tiputteli katolta eilen lunta alas, ja nyt ikkunoista on hieman huonot näkymät^^)Tottahan toki sitä piti päästä istuskelemaan lumikinoksen päälle, kun sellaisia pihalla kerrankin on. Ja tultiinhan sieltä tietysti selkä edellä alas. 

 
 
 

Sen verran on neuleistakin sanottava, että sukat etenee, mutta ensimmäinen on vasta valmistumassa. Eli taitaa jäädä toinen mitali ravelympicseissä saamatta, mutta eipä se mitään. Ja onhan tässä vielä aikaa. 
Lauantaina Tampereelle messuille, katsotaan sitten mitä sieltä on tuomisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti