lauantai 2. kesäkuuta 2012

Sukkahaaste!

Joskus sitä tulee aivan hulluja ajatuksia ja niistä seuraa sitten vielä hullumpia ideoita. Nyt on käsillä yksi sellainen. Sisko osti nimpparilahjaksi Cookie A:n suomennetun sukkakirjan, Sukkia. Rakkaudella.(Knit. Sock. Love)
Meuhkasin tuossa, että mallit ovat toinen toistaan ihanampia, ja olisi hienoa saada kaikki  neulotuksi. Sisko heitti siihen sitten haasteen ilmoille, eikä tällainen neulojahullu osannut muuta kuin innoissaan siihen tarttua. Nyt siis tavoite olisi neuloa 19 sukkaparia vuoden aikana, alkaen 1.6.2012.



Ensimmäiset on jo aloitettu, kuten kuvasta näkyy. Malli on Pointelle, ehdoton suosikkini koko kirjan malleista! Lanka on itse sipulin kuorien ja krapin jälkiväreillä värjättyä Gestal Maijaa.

En todellakaan tiedä mihin tarvitsen 19 paria sukkia, kun niitä nyt jo on kaapit pullollaan. Ilmeisesti seuraavina jouluina on lahjoja valmiina, joten ystävät ehkä nyt jo osaavat arvata, mitä lahjapaketeissa tulee olemaan. Lisäksi pahoittelen jo etukäteen blogin yksipuolistumista sukkablogiksi. Epäilen nimittäin, että tässä ei nyt ihan valtavasti muuta aloitella... Sukkia pitäisi siis neuloa enemmän kuin yhdet kuukaudessa, mutta olympialaisetkin ovat tulossa, ja futiksenn ja yleisurheilun EM-kisat, että kyllä tässä tätä laadukasta sohva-aikaa on luvassa jo kesällä.
Sukkien kesä 2012, täältä tullaan...

6 kommenttia:

 1. Hauska haaste! Kauniilla mallilla aloitit ja ihanan värisellä langalla. Onnea haasteeseen!

  VastaaPoista
 2. Siinäpä haastetta kerrakseen! :) Minullakin on usemmat sukat tuosta kirjasta jonossa, juuri aamulla sitä selailin.

  VastaaPoista
 3. oi tsemppiä kivaan haasteeseen :) Innolla jään odottelemaan miten ihania sukkia sieltä valmistuu.

  VastaaPoista
 4. Hihii, hauska idea! Tsemppiä haasteesen, seurailen mielenkiinnolla uusia sukkiasi! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia tsemppauksista, täällä on eka pari jo hyvällä mallilla!

  VastaaPoista
 6. Ihana haaste! Cookie A.:n mallit on kyllä ihania. Haluaisin tuon kirjan, se ensimmäinen itsellä onkin. Ja siitä ensimmäisestäkin aion kaikki mallit tehdä, mutten ehkä vuoden aikana. :) Kahdet olen tähän mennessä saanut tehtyä.

  VastaaPoista