torstai 7. helmikuuta 2013

Mona

Hieman liioittelin viime postauksessa. Nimittäin siitä, monennetko sukat nuo edellisellä kerralla esittellyt olivat. Järjestyksessään nämä ovat ne haasteen yhdeksännet sukat, tosin olivat jo valmistuneet edellisen kirjoituksen aikana. Tuntuu tämä kuvaaminen nyt vaan ottavan kernaasti aikaa.


Malli: Mona, Knit.Sock.Love / Sukkia.Rakkaudella
Lanka: koivun lehdillä värjätty Novita Nalle, menekki 100g.
Puikot: 3mmSukat valmistuivat sopivasti piristämään talven pimeitä iltoja. Villasukat on asusteista ainoat, joissa siedän kirkkaita värejä. Tavalliset sukatkin pitää aina olla mustat, mutta villasukkien on jopa suotava olla sellaiset väriläiskät.  Kun näitä sukkia nyt neuloo "hieman" yli omien tarpeiden, on merkillistä, miten jotkin sukat vain heti tuntuvat omilta. Näistä tuli heti sellainen fiilis, että nämä kun saan jalkaani, niin talven pimeys ja kylmyys hieman helpottavat. Mitään muuta keltaista ei vaatekaapistani aikaisemmin löytynyt, joten ehkä oli korka aika korjata sekin vääryys.


Kuvio oli helppo neuloa, ja sukat valmistuivat joutuisasti. Kummasti karttelen niitä jäljellä olevia työläimpiä sukkia, jotta nyt valmistuisi mahdollisimman monet sukat. Tammikuussa neuloinkin kolmet sukat, joista yhdet on vielä esittelemättä - kuitenkin yksi kolmien sukkien kuukausi on nyt takana!Se tässä vaan tuli mieleen: onko tässä vaiheessa vielä ihan normaalia nauttia sukkien neulomisesta... ?

3 kommenttia:

  1. Onpa kauniit sukat! Mulla on kans silleen, että käytän mustaa/harmaata muuten mutta villasukat pitää olla värikkäät :D

    VastaaPoista
  2. Nätit sukat ja kauniin värisetki!

    VastaaPoista