torstai 9. toukokuuta 2013

Gothic Spire

Sukat numero 15, olkaa hyvät!


 Malli: Gothic Spire, by Cookie A, Knit. Sock. Love / Sukkia. Rakkaudella
Lanka: sinipuulla värjätty Novita Nalle, menekki n. 100g.
Puikot 3mm.Kirjassa sukat on neulottu hieman kirjavasta langasta, joka ei minusta oikeen malliin sovi. Kuvio näytti niissä sukissa jotenkin suttuiselta. Siispä positiivisesti yllätyin lopputuloksesta. Langan kieputukset silmukoiden ympäri nousee kuviosta kivasti esille. Yritin aluksi neuloa näitä sukkapuikkojen kanssa, mutta eihän siinä tikkumeressä onnistunut tuota lankaa pyörittämään kovinkaan onnistuneesti silmukoiden ympäri. Tämä on siis ehdottomasti magic loopilla neulottava malli.

Eilisen aivan mielettömän kevätpäivän jälkeen ilma on taas hieman sateisempi. Nyt on siis oikein hyvä tapa viettää tämäkin helatorstai sukkia neuloen!

6 kommenttia:

 1. Näitä sinun sukkiasi ei voi olla ihastelematta, toinen toistaan upeampia!

  VastaaPoista
 2. Upeat! Tämä malli ei houkutellut kirjassa, mutta kun näistä sinun sukista erottaa kuvion, niin nämähän on tosi kivan näköiset.

  VastaaPoista
 3. Taas upeat, ihanat sukat. Mä en edes muista nähneeni mallia siinä kirjassa mut nyt pitää varmaan selata kirjaa uudestaan =)

  VastaaPoista
 4. Oho, kylläpäs näyttääkin hyvältä. Tuo malli on näyttänyt tähän asti siltä, ettei houkuttele yhtään tekemään, mutta se on näköjään lankavalinnasta kiinni. :)

  VastaaPoista
 5. Minäkään en ihastunut tähän malliin kirjan kuvien perusteella. Nämä sinun sukkasi ovat kauniit. Yksivärisestä langasta voisinkin neuloa tällaiset.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia! Olette näköjään samoilla linjoilla mun kanssa tuon mallin houkuttelevuudesta kirjassa. Onneksi joskus tulee näitä positiivisiakin yllätyksiä, kun jotain alkaa neuloa :)

  VastaaPoista