lauantai 1. kesäkuuta 2013

Taistelun tauottua...

Taistelu on loppunut, puikot on laskettu käsistä ja mieli toipuu edelleen projektin jälkeiseen aikaan. Sukkahaasteeni on siis loppunut eiliseen, eli toukokuun loppuun. Viime vuonna sain Cookie A:n sukkakirjan Sukkia.Rakkaudella. -kirjan nimpparilahjaksi, ja siitä huumaantuneena uhosin neulovani kaikki mallit yhden vuoden aikana. Siitä sitten syntyi haaste, joka päättyi eiliseen viimeistelykiriin. 

Tämän ja edellisen postauksen välissä on jälleen muutettu ja saatu myös suoritettua viimeisiä tenttejä pois. Tilanne ei ehkä ollut aivan optimaalisin viime hetken sukkaneulontasähläykselle, mutta kukapa käski jättää kaiken viime tinkaan? Muuton jäljiltä myös kameran siirtopiuha on hukassa, joten en ole viimeisistä sukista saanut tänne kuvia ladattua. Yhdet on vielä kuvaamattakin, joten viimeiset sukkasaavutukset visualisoidaan sitten seuraavassa kirjoituksessa. 

Haasteen lopputuloksesta paljastan sen verran, että ihan täyden kympin suoritukseen ei ihan ylletty, eli parit jäi vielä neulomatta. 

Puhelimen kätköistä kuitenkin löytyi kuva edellisistä kotimaisemista ja toukokuun alun hämärtyvästä illasta. Sen välittämissä tunnelmissa kesäkuuhun, ja kohti uusia neulehaasteita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti