torstai 2. toukokuuta 2013

Twisted Flower

Vähän on nyt päivittäminen viivästynyt, mutta nämä sukat valmistuivat jo jonkin aikaa sitten. Tässä siis haasteen sukat n:o14.


Malli: Twisted Flower Sock, by Cookie A, Knit.Sock.Love. / Sukkia.Rakkaudella.
Lanka: maitohorsmalla värjätty Gjestal Maija, n. 130g.
Puikot: 2,75mm


Sukat ovat kyllä melkoinen työvoitto. Melkoisen tenttimeren keskellä jaksoin silloin tällöin iltaisin pakertaa palmikkoa ja pitsiä, niin että puikot meinasi vääntyä. Ja tuo kantapään pitsineule... Helpommaksihan se koko ajan käy, mitä enemmän nurjalla pitsiä neuloo, mutta silti. Joutuisampaakin neulomista on tullut harrastettua!


Sukkien väri on ihanan keväinen: se saattoi olla se pirtein asia näissä sukissa. Tosin lopputuloksesta pidän kyllä kovasti! (... pitkästä aikaa! Luulin jo vihaavani sukkia niin paljon, etten enää edes innostu lopputuloksesta:D). Vaikka sukissa onkin yhdistelty erilaisia kuvioita, niin kokonaisuus on mielestäni ihan hallussa.


Seuraavatkin sukat ovat jo valmiit, niistä piakkoin taas juttua. Ja lukijoille lohdutuksena, että haastehan loppuu toukokuun lopussa, joten sen jälkeen alkaa täälläkin taas näkyä muutakin kuin sukkia. Tälle bloggaajalle se sopii oikein mainiosti: sanotaanko, etten ihan hetkeen ala sukkia neulomaan:D Viimeisen kahden kuukauden aikana on saanut jo ihan keskittyä siihen, ettei aloita muuta neulomaan. Onhan tämä nyt loppuun asti puserrettava, kun näin pitkälle ollaan selvitty. Mutta mutta... Neljät sukat olisi vielä tekemättä, joten aika taitaa nyt loppua kesken, mutta katsotaan vielä, mihin loppukiri riittää!


8 kommenttia:

 1. Onpa irronnut upea väri maitohorsmasta!

  VastaaPoista
 2. Upeat sukat! Tämä taitaa olla suosikki mallini tuosta kirjasta.

  VastaaPoista
 3. Oot sie kyllä hurja kun yhä vaan jaksat näitä vääntää :D Upeat!

  VastaaPoista
 4. Upeat =) En jaksaisi varmasti tuollaisia tehdä! Ja väri on ihanan keväinen!

  VastaaPoista
 5. Aivan upea väri ja hurjan kauniit sukat! Nostan hattua, pitsiä nurjallakin puolella... ;D

  VastaaPoista