lauantai 2. tammikuuta 2010

Katsaus vuoteen 2009

Vuosi 2009 toi paljon uutta neulomiseen, sillä aloitin tämän blogin pitämisen lokakuun lopulla ja liityin Ravelryyn. Sen jälkeen aikaa on vierähtänyt ehkä hieman liikaakin neulemaailman blogeissa ja nettimaailmassa noin muutenkin. Neulottuakin on tullut paljon, mutta kohokohdaksi nyt voisi silti tämän blogin perustamisen nostaa.


Tällä kertaa esiteltävänä on uudenvuodenlahjani, eli pitkät sukat. Ihan jouluksi eivät valmistuneet, mutta ei kai ollut tarkoituskaan. Itse en ole järin innokas neulomaan sukkia, mutta äiti innostuu aina takuuvarmasti, joten sainpahan tällaisetkin^^) 

Lanka: Regia Hand-dye Effect, väri 6555

Sama lanka kuin niissä turkooseissa sormikkaissa. Jostakin tätä lankaa nyt vain on hyllyihin hyppinyt oikein urakalla...

Nää on ihanat. Jos tulis munkin nyt pidettyä enemmän hametta.
  
Palatakseni vielä vuoteen 2009 niin uusia ideoita, malleja ja lankoja on tullut läjäpäin vastaan. Uudenvuodenlupaukseni kumpuaakin ahdistuksesta, etten ikinä ehdi kaikista langoista tehdä mitään! Ideoita olisi vaikka muille jakaa ja uusia lankoja vaan hypähtelee eteen, mutta aikaa on rajallisesti...

Kuitenkin urheasti päätin aloittaa urakan niin, etten osta vuonna 2010 mitään lankaa, jota olen jo aikaisemmin ostanut. Varaston lankoja voi toki neuloa, mutta uudet langat tulee olemaan jotain aivan muuta. 
Lisäksi tavoite olisi opetella itsekin suunnittelemaan malleja, eikä aina vain valmiin pohjalta. Katsotaan nyt kuinka tässä käy, sillä olen hieman äkkipikainen luonne, joten nopeasti ja vaivattomasti pitäisi aina päästä eteenpäin. 


Näillä tavoitteilla siis vuoteen 2010. Olympialaisia odotellessa ja nyt nautin vielä täysin rinnoin viimeisestä lomaviikostani neuloen ja katsoen urheilua.


Hyvää alkavaa vuotta kaikille!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti