torstai 7. tammikuuta 2010

Pipoja paukkupakkasille

Täällä vetelee joululoma viimeisiään. Lauantaina pitäisi kaivaa itsensä täältä "luonnon helmasta"  takaisin ihmisten ilmoille. Eipä ole tullut ruhtinaallisen kuukauden loman aikana juurikaan kotipiiristä lähdettyä. Päivät on vierähtänyt mukavasti neulomisen, urheilun katsomisen ja muun renotuttavan puuhan parissa. Onneksi ei ole näillä 20 asteen pakkasilla tarvinnut lähteä minnekään! Kuukauden lomasta olen melkein itsekin kateellinen itselleni:) 

Loma on tainnut olla jo liiankin pitkä, sillä äitini tuossa tiistaiaamulla aamutanssahteluani katsoessaan kyseli, että muistanko vielä, että opiskelupaikkakin on...:D Mökkihöperyys on siis jo aistittavissa, joten ehkäpä se arkikin taas tekee hyvää.

Neulomuksista on edistynyt hassu leppakohihainen paita, mutta se tuntuu ikuisuusprojektilta 3,5 mm puikkojen kera. Noh, kohta on vartalo-osa valmiina ja sitten vielä hihansuut, kaulus, ja helmaresori niin sekin alkaa näyttää joltakin. Siitä kuvia sitten joskus.

Valmiiksi olen kuitenkin saanut pari pipoa, jotka lupasin tehdä ystävälle joululomani aikana. Ihan perupipoja, jostakin mallista katsoin hiukan silmukkamääriä, mutta sävelsin loput sitten vanhasta muistista. Molemmissa lankana Novitan 7 veljestä. Toivottavasti ovat nyt sitten mieleiset.:)

Lauantaina takaisin siis Tampereelle ja voisi vaikkapa poiketa Lankaideassa, kun ei ole sielläkään sitten hetkeen tullut käytyä. Jos vaikkapa löytyisi jotakin kivaa... Suunnitteilla on taas paljolti kaikkea, kun on joulun aikaan tullut selailtua malleja vähän siellä sun täällä. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti