maanantai 18. tammikuuta 2010

Maanantaipaniikki!

Iski taas hirveä ahdistus, kun eilen kertailin projekteja, jotka haluaisin valmiiksi/aloittaa. Molempia on taas kertynyt hippasen liikaa siihen nähden, etten tavoitteista huolimatta ehdi neuloa koko valveillaolo aikaani:) Viikonloppuna en saanut kuin yhden paidankauluksen valmiiksi ja täällä Tampereella minua odotti keskeneräinen baktus neulojaansa takaisin:)
Huivi alkaa kuitenkin olla jo puolessa välissä, joten eiköhän se nyt taitoluistelun EM-kisojen vauhdittamana valmistu:) 

Sitten iskeekin stressi, mitä teen seuraavaksi!! (kun kesken on monta työtä, niin ei edes tohdi ajatella seuraavia, mutta kun ne valmistuvat kaikki samaan aikaan niin hätähän siinä tulee)


Ei ole helppoa ihmisen elämä, mutta onneksi maanantaipaniikki on vain kerran viikossa. Mulla on silloin aina tapana kasata kauheesti suunnitelmia viikon varalle, ja sunnuntaina huomaakin sitten, ettei siinä taas onnistuttu, ja seuraavana päivänä sitten taas päätetään tehdä parannus:D Sairasta itsensä huijaamista/kiduttamista, mutta eipä voi mitään. Onneksi aina voi tilata lankoja ahdistukseen: eilen lähti kirjatilaus liikkeelle, ja sitä sitten odotellessa. Kohta myös hukkaamaan aikaan pakollisille kielitunneille... möh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti