lauantai 18. syyskuuta 2010

Andrea's Shawl

Tämän huivin tekoa olen suunnitellut jo pitkään, ja ostin langatkin tähän kesällä Dropsin talvilankojen alesta. Tykkään:)


Malli: Andrea's Shawl, (ravlink)
Lanka: Garnstudio Drops Alpaca
Puikot: 4mm


Tänä syksynä olen jopa saanut joitain kauan suunniteltuja projekteja valmiiksi asti. Ja huomionarvoista on, että langatkin on omasta varastosta, eikä juuri kaupasta ostettuja. Näinhän on pitänyt toimia jo jonkin aikaa, mutta nyt lankalaatikon pienennys on lähtenyt aktiivisesti käyntiin. Nyt ei oikein edes tee mieli ostaa uusia, kun itsellä on melko paljon materiaalia. Tämä trendi on erittäin tervetullut, sillä sivun oikeasta laidasta näkyy, että lankavarasto on tänä vuonna hieman pyrkinyt kasvamaan...


Taustana on muuten kotipaikkani pihalla oleva vanha kivinavetta. Se on ollut tyhjillään jo vaikka kuinka kauan, mutta on se aika mieletön... Kunnostamista vaan kovasti kaipaisi.


 Huivin seuraksi aion neuloa ruskean baskerin. Mallikin on valmiina. Tehtiin löytö akateemisen hyllystä: Tyyliä puikoilla, jossa on yksinkertaisia ja kauniita ohjeita asusteisiin. Nyt on kuitenkin pari villatakkia seuraavina projekteina. Langat omasta laatikosta? kyllä. Tarpeeseen? kyllä!

2 kommenttia: