torstai 2. syyskuuta 2010

Liian isot sukat?
Ei suinkaan. Vaikka ehkä maailman rumimmat kuitenkin...:p
Nämä ei siis ole minulle tarkoitetut, vaan neuloin "Vihreiden sisarten" kampanjaan yhdet sukat palvelukseen astuville sotilaille -  Eli sukkia viluisille tuntemattomille sotilaille.


Lankana on Novitan 7 veljestä ja malli on ihan perus sieltä vyötteen takaa. Nelosen puikoilla neuloin ja enpä ole sitten yläasteen näin isoilla puikoilla sukkia tehnyt. Nykyisin ohuempia sukkalankoja suosivalle tulos on ihan  hirveä möntti, mutta toivottavasti lämmittää jonkun viluisia varpaita ens talvena... Työ kyllä eteni joutuisasti, mutta en silti luovu 2,5mm sukkapuikoista:D
Raspy-nuele on myös valmis, mutta esittelen sen viikonloppuna jahka saan sen kuvattua. 


Eilen oli ensimmäinen luentokin jo, joten syksy on virallisesti alkanut. Olen taas täynnä uutta innostusta opiskeluun, sillä tästä vuodesta on tulossa huimasti erilainen kuin edellisistä. Työntäyteinen mutta erilainen. 
Tampereelle avataan lisäksi tämän kuun aikana Lankamaailma Nordia toimipiste, joten paaaaljonpaaaaljon lankaa on myös luvassa^^) Kesä on ollut neulomisen saralla melko hiljaista, mutta eiköhän tämä tahti tästä taas kiristy...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti