sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Hollywood-viikot alkaa!!

 Sain haasteeni. Se on Popping&Locking!!

"Yksi liike kerrallaan. Moduulineulonta on sinun tyylisi. Jokainen projekti valmistuu moneen kertaan. Neulot pieniä kappaleita kerrallaan yhdistäen joko neuloen tai ompelemalla… riippuu sinusta. Kappaleiden kokoaminen, yhdistäminen ja ompeleminen ovat omat taiteenlajinsa ja sinä olet siinä mestari. Olet ehkä dominoneuloja tai viimeistelyekspertti...?"

Pitää kyllä sanoa, että nyt onnistui osumaan melko pahaan paikkaan:DD RRRaakastan neulomista yli kaiken! Sehän on selvää se. Mutta, se mikä saattaa pilata koko jutun, on juuri päättely ja viimeistely!! Langanpätkät tulee aina pujoteltua hampaat irvessä, ja nyt tähän teemaan pitäisi paneutua vielä tiiviimmin!!

Noh, hätä ei ole tämän näköinen. Emo antoi haasteen. Pure ja niele se!
Yön märihdittyäni aihetta tänään alkoi eräs hullu idea kuulostamaan vuosisadan jutulta, siltä mahdottomien kuninkaalta, haaveiden haaveelta, sateenkaaren aarteelta, !!! 
         ...eikä se idea suostu nyt unohtumaan...

 Nimittäin qvidi minan-takki!
(tässä osviittaa niille, joille tekniikka ei ole tuttu)

Mielessäni on jo pyörinyt takin värimaailma, lanka ja miten helkutissa saisin mallia hieman pienennettyä. Minulla on takkiin kyllä ohjeet, mutta se on M-kokoinen ja rinnanympärys 123cm. Toki vois ottaa pienempää lankaa, tehdä alle 5cm palasia, tai sitten pyytää jotain gurua auttamaan palojen vähentämisessä...

Toki sen gurun apua saatan tarvita joka tapauksessa yhdistelyvaiheessa... 

Olen joka tapauksessa jo alkanut hieman lämmitellä... Opetteluprojektiksi aloitin qvidi-minan lapaset. Niihin palasia ei tarvita kuin naurettavat 17, eli ei mitään takin muutamaan sataan verrattuna... heh.

Miltäköhän siniruskea jakku näyttäisi...
JA ettei kukaan tule sitten kolmen vuoden päästä syyttelemään, ettei takki ole valmis, niin en edes yritä rääkätä itseäni ja pakolla sormet verissä vääntämään jouluna palasia valmiiksi! Sen verran teen kun ehdin - tosissani - mutten ihan viimeiseen hengenvetoon saakka kuitenkaan.

1 kommentti:

  1. Paitsi että. Eihän tää nyt mitään neulomista oo!! Ja senhän pitäis.
    Pahus. Olin niin innoissani tästä, ettei tällanen tullut siinä sotkussa mieleen.
    Pitää laittaa uudestaan hoksottimet käyntiin...

    VastaaPoista