sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Ikivihreä

Syyslomaviikon raivoisan neulomisen jälkeen on jotain valmistunutkin ja jopa kuvattu. Alkaa olla hieman haasteita näiden neulekuvien ottamisessa, kun sisällä ei enää tahdo valo riittää ja ulkonakin se aika lyhenee päivä päivältä. Mutta onneksi olen nyt varautunut pakkasten ja pimeyden tuloon...Malli: Naisen neulottu pikkujakku, Novita syksy 2011. (tykkään noista Novitan mallien nerokkaista neulenimistä:D)
Lanka: Drops Nepal, 550g.
Puikot: 5.5mm Lanka on ihan superihanaa! Aloitin tästä jo aiemmin liivin, mutta siihen ei lanka riittänyt. Piti siis purkaa. Samoin meinasi käydä nytkin, sillä varastossa olleet kymmenen kerää uhkasivat loppua kesken. Onneksi meillä on Ravelry, ja vakoilin sieltä ihmisten lankavarastoja ja hain samaa värierää hienolla menestyksellä. Eräs avulias henkilö laittoi postiin pari avustuskerää! Kiitos siitä.


Tästä on kovaa vauhtia tulossa yksi lempparineulomuksistani. Alkuun hieman epäilytti tuo kohokuvio, mutta valmiissa neuleessa se näyttää pelkojani paremmalta. Kuvio tehtiin nurjalle neulomalla yhdestä silmukasta kolme, joten kuvio nousee hieman koholle. En oikein ole kohoneuleiden ystävä, mutta tämähän nyt ei ole varsinainen ysärinyppy, joten uskalsin kokeilla:)6 kommenttia:

 1. Ravelryn puolella jo kehuinkin neulettasi, mutta se kyllä ansaitsee vielä lisäkehut!

  VastaaPoista
 2. Nepal on ihana lanka, ja upean takin oot saanu aikaseksi! Kuvaustaustakin on mukavan rustiikkinen :)

  VastaaPoista
 3. Kiva takki, ihana väri. Mahtavassa paikassa otetut kuvat.

  VastaaPoista
 4. Onpa nätti ja hyvin onnistunut neuletakki! Itsellänikin olisi aikomuksena neuloa tuo vielä joku päivä...

  VastaaPoista