torstai 3. lokakuuta 2013

Raine

Onpas taas hyveellinen olo: jälleen valmistui yksi käsityökorieni vakioasukas, Raine. Raine, ihan suomalaisittain lausuttuna, on viihtynyt koriasukkaana jo tammikuusta 2012. 
Rainen kanssa meillä on ollut hieman on-off -suhde nyt siis jo miltei kaksi vuotta.Yksiin me sitten lopulta kuitenkin päädyttiin. Näin ikään:Malli: Raine / Kim Hargreaves
Lanka: Rowan Felted Tweed dk. Menekki reilut 6 kerää, eli n. 330g.
Puikot: 3,5 mmPitkästä aikaa noudattelin ohjetta ihan prikulleen. Tai näin ainakin oletan, mutta Hargreaves'n tyyli kirjoittaa ohjeitaan on hieman erilainen tottumuksiini nähden, joten olen saattanut oletella asioita ihan omin päin. Suunnilleen samalta lopputulos näyttää ja sopii hyvin päälle, joten väliäkös tuolla sitten loppuviimeksi. Kim Hargreaves'n mallit kuuluvat omiin suosikkeihini, ja usein aloitan villatakkikuumeeni parantamisen hänen mallistoaan selaamalla. Ensimmäistä hänen malliaan neuloessani kyllä ihmettelin ohjeiden kirjoitustyyliä (jotenkin sen kaiken voisi sanoa helpommallakin), mutta tottuu siihenkin kyllä. Neule valmistui juuri sopivasti syksyn kylmeneviin ilmoihin. Tällainen vyötäröpituinen neuletakki minulta on vielä puuttunutkin, joten tarpeeseen tuli tämä. Värikin on aika ihana. Tosin epäilyttävästi tunsin itseni sammaloituneeksi. Taannoin vaatekaapistani löytyi hyvinkin paljon vihreää, mutta nyt tämä taitaa olla ainoa laatuaan. Langan väri tässä alimmassa kuvassa on hieman haalea, ylemmät kuvat vastaavat paremmin todellisuutta.


20 kommenttia:

 1. Voi, miten kaunis - sekä malliltaan että väriltään!!!

  VastaaPoista
 2. On kyllä upea takki, kaunis utuisen vihreä värikin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Raine . Ei ihme että päädyitte lopulta yksiin. Luulen että suhde on kestävä ja antoisa , on Raine sen verran ihana.

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs, hyvällä tavalla classy. :) Kaunis!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis malli ja hyvin istuva lopputulos!

  VastaaPoista
 6. Voi miten kaunis! Ja upeat kuvat vielä. Tuo avocadon väri on sellainen että se sopii vaatekaapin piristykseksi. Varmasti mainio tunne kun siitä pitkään roikkuneesta projektista tuleekin mieluisa, valmis vaate.

  VastaaPoista
 7. ihana malli ja tosi kauniisti sopii sinulle =) Väri on myös ihana! Kannatti tehdä hartaudella loppuun!

  VastaaPoista
 8. En kyllä yhtään ihmettele, että sinä ja Raine päädyitte lopulta yhteen! Tehän sovitte toisillenne täydellisesti. Onnellista yhteiseloa teille jatkossakin!

  VastaaPoista
 9. Hei, eksysin tänne googlesta etsiessäni ananasta :) ei sitä hedelmää vaan virkattuna pintana. Näin ja jäin, tulin lukijaksi! Kauniita neuleita olet tehnyt, tulen myöhemmin uudestaan selaamaan lisää.

  VastaaPoista