lauantai 28. helmikuuta 2015

Eripariraitaa

Ystävä pyysi minua neulomaan hänelle sukat, sillä tältä ei enää löytynyt yhtäkään ehjää paria. Neulojallehan tämä nyt on niitä tilanteita, että kieltäytyä ei oikein voi. Tai tarkemmin, ei halua kieltäytyä. Pitäähän sitä minun ystävilläni olla mahdollisuus sijoittaa ehjät sukat itsensä ja maailman väliin.


Sellainen mukava lisämauste tässä hommassa oli, että sukkien tilaajalla on numero 45 kokoinen jalka. Kun ei jatkuvasti päässyt sovittamaan, niin nauroin itsekseni sohvalla näitä neuloessani, että ei kenelläkään, siis kenelläkään voi olla näin isoja jalkoja. Näköjään voi. 


Lankana ovat harmaa ja koivun lehdillä värjätty 7 Veljestä. Ottaen huomioon sen jalan koon, niin en edes harkinnut ohueen sukkalankaan tarttumista...
Värit ovat yhdessä varsinainen dream-team - kuvista se ei valitettavasti niin hyvin ilmene. Lisäksi sukkien saaja osaa ehdottomasti arvostaa pientä jujua sukissaan, joten eripari-sukat raidallisena loksahti myöskin kohdilleen.

Tuli niin ihanat sukat, etten meinannut näitä enää antaakaan pois. Otin kuitenkin järjen käteen ja totesin, etten tarvitse mihinkään 45:n kokoisia sukkia. Sniif. Onneksi ne saivat hyvän kodin ^^)7 kommenttia:

 1. Ihanat sukat <3 Saaja varmasti moisie arvostaa.
  Mie neulon sukkii sairraallaan ja täyttyy myönttää jotta 42 on suurin koko mitä tällä kertaa sain tehtyö. Ehkä mieki jokupäivä urakoin nuo 45-46 mallit :D
  Onneks tuo oma armas on vaan 39-40 niin saa tehä enimmäkseen piennii sukkii ohuesta langasta

  VastaaPoista
 2. :D 45 on ihan kauheat neulottavat. Tuntuu, etteivät ne lopu ikinä.

  VastaaPoista
 3. Komeat sukat ja hauska tuo eriparisuus!

  VastaaPoista
 4. Mä oon kuvitellu et 45 on suht yleinen miesten kengänkoko... :O Mulle on siunaantunu miehen myötä hiukan isokenkäisempää sukitettavaa, appiukolla on heistä pienin jalka, 47, miehellä 48-49, ja muutamalla kaverilla samaa luokkaa :)

  VastaaPoista
 5. Moi! Olen antanut sinulle Liebster award tunnustuksen, jonka löydät blogistani: http://kutomakone.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. There’s also very helpful guides on avoiding plagiarism, building bibliographies, and using footnotes and end notes. http://iubgyxle6i.dip.jp http://cs3d8qt8l2.dip.jp http://dp0vn1qk06.dip.jp

  VastaaPoista