keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Loma

Joululomani on tänä vuonna hieman erilainen kuin edellisinä vuosina. Ei siksi, että tekisin jotain kovin erilaista tai viettäisin sen jossain muualla, vaan koska sitä edeltävä aika on ollut erilainen ja ehkä myös tuleva vuosi.

Aiemmin olen odottanut lomaa kuin kuuta nousevaa, koska se on merkinnyt vapaa-aikaa. Nyt sitä vaapaa-aikaa on ollut jo ennen lomaa enemmän kuin aiempina vuosina, joten en ole maannut kolmea ensimmäistä lomapäivää sohvalla kuitaten univelkoja pois. Lisäksi, eräs pidempi projekti, joka kestää reilut pari vuotta, on alkanut, ja aivoni työstävät ideoita ja toteutussuunnitelmia oli sitten joulun aika tai ei.

Neuleiden saralla on tapahtunut ehkä se paras joulurentoutus, sillä ennen joulua tein poikkeuksellisen paljon juttuja muille, niin nyt pitkästä aikaa neulon itselleni jotain! Sillä ei ole kiire, neulon sellaista mallia kuin itse olen valinnut ja vielä väreistä joita rakastan!Puikoilla on Veera Välimäen malli Stripe Study Shawl. Juuri sellainen mistä pidän: yksinkertainen mutta siinä on jujua.

Joulukorttejakin lähti tänä jouluna muutamia. Neuloin niihin kuusen, jonka voi ripustaa vaikka joulukuuseen tai pitää kiinni kortissa, jos niin haluaa.


Ja kuusi ei ole kitukasvuisuuden vuoksi vaalea, vaan ajattelin hieman pirteämmän vihreän olevan paikallaan nyt kun ulkona on hyvin pimeää...

2 kommenttia: